[V-stal]

V-stal – Duurzaamheid en Dierenwelzijn onder één dak!

De maatschappij vraagt in toenemende mate om een duurzame veehouderij waar boeren oog hebben voor zowel het milieu als dierenwelzijn. Met V-stal komen deze twee maatschappelijke eisen samen onder één dak.

De V-stal is ontwikkeld in samenwerking met Heuvel-Folie-Serres bvba. Heuvel-Folie-Serres is gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van plastic tuinbouwkassen. Door een jarenlange samenwerking is een bovenbouwconstructie ontstaan die perfect als een veestal kan functioneren. Niet alleen bij traditionele (ligboxen)stallen met of zonder kelder, maar juist ook voor stallen met een vaste vloer én bij vrijloopstallen.

Een V-stal is daarnaast niet alleen prima toepasbaar voor melkveehouders, maar ook voor geiten-, schapen-, paarden-, varkens-, kippen- en vleesveehouders.

Waarom duurzaam en diervriendelijk? Door de constructie van een V-stal te gebruiken, creëert u veel licht en een optimale ventilatie. En duurzaamheid vindt u door onze aantrekkelijke prijsstelling ook terug in uw portemonnee.

Wilt u meer weten, dan maken wij graag een afspraak met u!

Beheerderslogin